Balkonrenovatie

Is uw balkon of galerij toe aan renovatie? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Wij voeren veel balkonrenovaties uit voor aannemers, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Maar ook in de particulieren sector gebruiken wij onze systemen om balkons te renoveren.

Balkons en galerijen behoren tot de zwaarst belaste onderdelen van de hoogbouw. Of het nu gaat om balkons van woonhuizen, galerijen van flats of andere betonconstructies in een pand, het beton dient op de juiste wijze beschermd te worden.

Voor een goede balkonrenovatie wordt allereerst een gedegen inventarisatie gemaakt op geconstateerde gebreken. Deze inventarisatie laat zien wat de oorzaak van de betonschade is, en welke stappen er genomen moeten worden om tot een duurzame oplossing te komen.

Met de juiste technieken herstelt u het uiterlijk van balkons en galerijen mét behoud van de constructie. Verzeker uw balkon van voldoende draagvermogen voor de uitstekende delen en laat ze er weer mooi uitzien. 

Wij werken met hoogwaardige producten om het beton van vloeren en galerijen er weer als nieuw uit te laten zien. Ook vervangen wij de putten voor het afvoeren van hemelwater. Zo zien de balkon vloeren er weer als nieuw uit.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Atlas Beton B.V. is ervaren op het gebied van het repareren en renoveren van betonconstructies! Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak ter plaatse. De technische specialist zal het beton inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]