Bekijk ons aanbod van
verschillende soorten diensten

Betonherstel

Aangetast beton, betonrot en vlekken? Atlas Beton B.V. lost het op voor bedrijf en particulier. Beton repareren is een specialistisch vak.

 

 

Lees meer
Balkonrenovatie

Bij onvoldoende controle of balkonreparatie of balkonrenovatie nodig is, kunnen zich vervelende situaties voordoen. Bij Atlas Beton B.V. is dat vanzelfsprekend iets dat wij te allen tijde willen voorkomen.

Lees meer
Kunststofvloeren

Zoekt u een kunststofvloer of verschillende Kunststofvloeren maar weet u niet precies welke soort vloer het beste past in uw woon/werkruimte? Wij adviseren kosteloos!

 

Lees meer
Voegafdichtingen

Het goed aanbrengen van dilatatievoegen is een vak apart. Atlas Beton B.V. verstaat deze kunst als weinig anderen in de regio Rotterdam.

 

 

 

Lees meer
Gevelreiniging

Atlas Beton B.V. is al jaren gespecialiseerd in gevelreiniging en impregneren van gevels. Dit is een specialisme waarbij vakkennis, kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste apparatuur en mensen van belang zijn.

Lees meer
Impregneren

Wateroverlast en overdadig vocht in gevels wordt sterk gereduceerd door de gevel waterafstotend te maken en deze te impregneren. Vraag naar de mogelijkheden voor uw gevel.

 

 

Lees meer