Gevelreiniging

Op zoek naar een partij die u volledig van dienst kan zijn met gevelreiniging? Maak dan kennis met Atlas Beton B.V. Dè partner in gevelreiniging! Met jarenlange ervaring en inmiddels gespecialiseerd in het vak, bent u gegarandeerd van het beste resultaat.

U kunt met de juiste gevelreiniging methode de gevel in één keer schoonmaken en verlossen van al het vuil. De gevel zal er dan weer een stuk mooier uitzien en ook zal u meer plezier beleven aan de woning. Ook de waarde zal een stuk beter blijven met een schone gevel. Mensen houden nu eenmaal van een schone gevel.

Van een kleiner bedrijfspand tot industriële gevelreiniging, onze vakmannen krijgen elke gevel weer als nieuw. Is uw gevel bijvoorbeeld beklad? Atlas Beton B.V. past gevelreiniging toe voor Vereniging van eigenaren, woningbouwcorporaties en sinds kort ook particulieren. 

De technieken die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten zijn wij niet enkel gespecialiseerd in het reinigen van gevels, maar ook in het herstellen en verbeteren van gevels en geveldelen.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Atlas Beton B.V. is ervaren op het gebied van gevelreiniging! Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak ter plaatse. De technische specialist zal het beton inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Atlas Beton B.V.        Gouderakstraat 42, 3079 DB, Rotterdam

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]