Voegafdichtingen

Atlas Beton B.V. verzorgt onder meer het kitwerk van dilatatievoegen en werkt altijd met het beste materiaal! Voor het laten plaatsen van brugvoegen kan je dan ook altijd bij ons terecht.

 Een groot voordeel van de brugvoeg is dat het waterdicht is. Hiermee wordt voorkomen dat er vochtproblemen optreden in de constructie. Daarom worden brugvoegen vaak ingezet bij galerij- of balkonvoegen die aan grote waterbelasting worden blootgesteld.

Het water kan op deze manier niet via de dilatatievoeg gaan. Wanneer geen dilatatievoegen zijn aangebracht in een constructie, zoals een muur of vloer, kunnen diverse problemen voordoen. 

Brugvoegen kunnen ook ingezet worden bij het afdichten van versleten bestaande kitvoegen. De stevigheid en waterdichtheid maakt dit tot een uitstekend materiaal voor het zwaardere kit- en voegwerk. 

Brugvoegen zijn een duurzame afdichting die veelal wordt gerealiseerd door middel van het aanbrengen van een traditionele kitvoeg op rugvulling. Bij industriële vloeren die vloeistofdicht moeten zijn kunnen wij voldoen aan de speciale eisen die hieraan gesteld worden. Bijvoorbeeld door olie bestendige kit te gebruiken.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Het plaatsen van een brugvoeg is niet eenvoudig en vraagt dan ook om echt vakwerk. Bij Atlas Beton BV ben je verzekerd van professionele vakmensen die weten hoe ze met dilataties om moeten gaan. Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor een afspraak ter plaatse. Ons technische specialist zal de vloer inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Atlas Beton B.V.        Gouderakstraat 42, 3079 DB, Rotterdam

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]