Betonherstel

Afgesprongen betondeeltjes, scheurtjes en roestvlekken… Dit zijn vaker signalen die waarschuwen voor betonschade. Wacht niet langer, en schakel onze expertise in om vrijblijvend advies te krijgen voor uw situatie

Schade aan betonconstructies kan veel verschillende oorzaken hebben zoals: temperatuurschommelingen, vocht, wind, zuren, zouten, achterstallig onderhoud, algen, mos, overbelasting, constructiefouten etc. Beton kan ook worden aangetast door verroest wapeningsijzer in het beton. Na verloop van tijd kan deze schade ernstige vormen aannemen, en dit willen we natuurlijk voorkomen.

Het beschadigde betonwerk kan zowel met minerale als epoxy gebonden mortels worden hersteld door middel van spuitbeton of het handmatig herstellen doormiddel van spaan, troffel en/of gieten.

Voordat het betonoppervlak opnieuw wordt bekleed, dienen de loszittende betondelen te worden verwijderd tot het punt bereikt is dat er geen door roest aangetast ijzer meer aanwezig is. Vervolgens wordt het wapeningsstaal voorzien van een kathodische bescherming en kan het afgewerkt worden met de juiste reparatiemortel.

Betonconstructies kunnen worden voorzien van een sterke coating om weersinvloeden zoveel als mogelijk te vermijden. Zowel oude betonconstructies die gerenoveerd zijn als nieuwe betonwerken kunnen met een beschermlaag behandeld worden.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Atlas Beton B.V. is ervaren op het gebied van het repareren en renoveren van betonconstructies! Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak ter plaatse. De technische specialist zal het beton inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Atlas Beton B.V.        Gouderakstraat 42, 3079 DB, Rotterdam

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]