KUNSTSTOFVLOEREN

Een duurzame oplossing voor een betonnen vloer of is het tijd voor het nodige onderhoud? Wij helpen iedereen verder met vrijblijvend advies op maat! Bij Atlas Beton B.V. staat kwaliteit voorop en dit zal je terugzien in het werk van onze vakmannen.

Voordat de vloer aangebracht kan worden moeten er een aantal dingen in acht worden genomen zoals mechanische en chemische belasting. Maar ook onderwerpen als duurzaamheid, vloeistofdichtheid, antislip eigenschappen en hygiëne komen uiteraard aan bod als het over kunststofvloeren gaat. Samen met u kunnen we nog de persoonlijke wensen over het uiterlijk van de vloer besproken worden.

Afhankelijk van de belasting kan bepaald worden of er een gietvloer of coatingvloer aangebracht wordt. Een coatingvloer is een meerlagen systeem wat in dunne rollagen wordt aangebracht daar een gietvloer een laagdikte van enkele millimeters heeft.

Kunststofvloeren zijn makkelijk in onderhoud en ideaal voor bedrijven of gebouwen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Daarom worden deze vloeren veel geplaatst in onder andere winkels, kantoren en bedrijfspanden. 

Hoe bepaalt u welk systeem er toegepast wordt? Hierin kunnen onze vakmannen altijd een helpende hand bieden. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het aanbrengen en bewerken van kunststofvloeren.

Vraag offerte aan

Wij zijn specialisten in het aanbrengen van kunststofvloeren! Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor een afspraak ter plaatse. Ons technische specialist zal de vloer inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Atlas Beton B.V.        Gouderakstraat 42, 3079 DB, Rotterdam

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]