Impregneren

Last van doorslaand vocht? Uw gevel impregneren / hydrofoberen kan in dat geval een oplossing bieden. Bij het impregneren van een gevel wordt een transparante beschermlaag op de buitenmuur aangebracht om te voorkomen dat er vocht naar binnen dringt

Naast het reinigen van de gevel, kunnen de vakmannen van Atlas Beton B.V. ook hydrofoberen of conserveren waardoor uw pand er voor langere tijd uitziet als nieuw. Wij adviseren om dit altijd te laten doen, want de gevel blijft veel langer schoon. Het type impregneermiddel is afhankelijk van de ondergrond.

Bij het impregneren brengen wij een beschermlaag aan op uw gevel waarmee vochtopname wordt tegengegaan. De ondergrond blijft droger waardoor men minder last heeft van bijvoorbeeld algen en mos

Alle hydrofobeermiddelen zijn waterdamp doorlaatbaar, waardoor het vocht wel van binnen naar buiten getransporteerd kan worden, maar niet andersom. Doordat vochtdoorslag wordt tegengegaan bespaart u uiteindelijk op de energierekening. Wij passen vaak gevelreiniging toe gevolgd door een gevel crème. Uw pand zal binnen de kortste keren weer stralen.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op voor een afspraak op locatie.

Atlas Beton B.V. is ervaren op het gebied van het impregneren van gevels! Vul het offerte formulier in met een foto van de situatie, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak ter plaatse. De technische specialist zal het beton inventariseren en stelt een passend advies voor u op.

Vraag offerte aan

Atlas Beton B.V.        Gouderakstraat 42, 3079 DB, Rotterdam

Plan adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]